Yleinen Urjalan Ylläpito

Akaan nykyvaltuusto ratkaissee Viitasaaren kohtalon

 

Iiro-Pekka Airola
Toimenpiteet Akaan kaupunginjohtaja Aki Viitasaaren irtisanomiseksi tai siirtämiseksi toisiin tehtäviin ovat etenemässä. Tehtävää valmistelemaan nimetty tilapäinen valiokunta ei saanut toimitettua hänelle osoitettuja kysymyksiä, kun kaupunginjohtaja pakoili tehtävään nimettyä haastemiestäkin, mutta nyt Viitasaari on vihdoin ottanut valiokunnan muistion vastaan. Tämä tapahtui keskiviikkona 10. toukokuuta.

Iiro-Pekka Airola
Toimenpiteet Akaan kaupunginjohtaja Aki Viitasaaren irtisanomiseksi tai siirtämiseksi toisiin tehtäviin ovat etenemässä. Tehtävää valmistelemaan nimetty tilapäinen valiokunta ei saanut toimitettua hänelle osoitettuja kysymyksiä, kun kaupunginjohtaja pakoili tehtävään nimettyä haastemiestäkin, mutta nyt Viitasaari on vihdoin ottanut valiokunnan muistion vastaan. Tämä tapahtui keskiviikkona 10. toukokuuta.

Viitasaarelle on annettu 10 päivää aikaa vastata valiokunnalle, joka aikoo kokoontua kaatuneitten muistopäivänä sunnuntaina 21. toukokuuta tekemään loppuyhteenvedon. Tilapäisen valiokunnan puheenjohtajan Mika Pajasmaan (kok) mukaan tarkoitus on, että Viitasaaren erottamista käsittelee Akaan nykyinen kaupunginvaltuusto viimeisessä kokouksessaan 31. toukokuuta.
– Tämä on tarkoitus, ja näillä näkymin se siihen ehtii, Pajasmaa vahvistaa Urjalan Sanomille.

 

Valtuustokausi vaihtuu seuraavana päivänä 1. kesäkuuta, jolloin Akaassakin aloittaa uusi, huhtikuun vaaleissa valittu valtuusto.

Kommentointi on suljettu epäasiallisuuksien takia. -toimitus