Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Putiikki aukeaa Forssaan

Olli Ristimäki
Maija Gisler ja Sanna Kähäri päättivät perustaa vaatekaupan ja sitä varten syntyi Maisan Putiikki Oy, kotipaikkanaan Urjala. Selvää oli kuitenkin, että itse liike tulee Forssaan. Sisarukset tavoittelevat asiakasvirtaa Forssan Prismassa kävijöistä ja lisäksi haluavat hyödyntää jo olemassa olevat asiakassuhteet Forssassa

Maija Gisler (vas.) ja Sanna Kähäri avaavat vaate- ja kenkäkauppansa entisiin kampaamon tiloihin Forssan Prismassa. Myymälässä tulee heidän suunnitelmiensa mukaan olemaan niin paljon tavaraa, että se houkuttelee asiakkat käymään uudelleenkin.

Olli Ristimäki
Maija Gisler ja Sanna Kähäri päättivät perustaa vaatekaupan ja sitä varten syntyi Maisan Putiikki Oy, kotipaikkanaan Urjala. Selvää oli kuitenkin, että itse liike tulee Forssaan. Sisarukset tavoittelevat asiakasvirtaa Forssan Prismassa kävijöistä ja lisäksi haluavat hyödyntää jo olemassa olevat asiakassuhteet Forssassa

– Vaatekaupan perustaminen pelkästään Urjalaan ei valitettavasti kannata. Olisi tosi hienoa jos näin olisi, mutta meistä se ei ole realistista, Sanna Kähäri sanoo.

Urjalasta ja yrittäjäperheestä kotoisin olevat sisarukset asuvat edelleen Urjalassa, ja haluavat pitää kotipaikkaansa esillä. Yrityksen varasto tulee myös Urjalaan, vaikka liike on Forssassa.

– Tarkoittaahan tämä meille myös pitkää työmatkaa joka päivä, ei se helppoa ole, Maija sanoo.

Lue lisää torstain 27.10 Urjalan Sanomista