Yleinen Urjalan Ylläpito

Varkaita mökillä Urjalankylässä

Viikonloppuna 22.-25.7 varkaat vierailivat kesämökin saunarannassa Rutajärvellä Urjalankylässä. Saunan terassilta ja saunakamarista on viety muun muassa kaksi virveliä, neljä kalastuspakkia vieheineen, veneilyliivit sekä lasten kylpyamme ja leluja. Sauna on muutaman kymmenen metrin päässä kesäpaikan päärakennuksesta, missä oli viikonloppuna asukkaita. Varkaus havaittiin maanantaina.

Viikonloppuna 22.-25.7 varkaat vierailivat kesämökin saunarannassa Rutajärvellä Urjalankylässä. Saunan terassilta ja saunakamarista on viety muun muassa kaksi virveliä, neljä kalastuspakkia vieheineen, veneilyliivit sekä lasten kylpyamme ja leluja. Sauna on muutaman kymmenen metrin päässä kesäpaikan päärakennuksesta, missä oli viikonloppuna asukkaita. Varkaus havaittiin maanantaina.

Omistaja arvelee pitkäkyntisten tulleen ja menneen veneellä. Tapahtuneesta on tehty rikosilmoitus.