Uusi, pieni urjalalainen on torstaina kolmen viikon vanha. Ida Silvasti sanoo, että tyttö osaa nauttia nukkumisesta ihan yhtä paljon kuin äitinsäkin. Yön aikana vauva herää kahdesti ja nukkuu aamulla pitkään.
Urjalan vauvat (muokattu 5.12.2022) Urjalan Ylläpito

Vuoden ensimmäisellä vauvalla on hyvät unenlahjat

Minna Mäkelä

Tammikuun 7. päivänä syntynyt pieni tyttö teki Ida ja Tommi Silvastista vanhemmat. Vuorokauden viimeisellä tunnilla päivänvalon nähnyt tyttö on Urjalan ensimmäinen vauva tänä vuonna. Tummatukkaisella tytöllä on sukulaisten mukaan isän puoleiselta tädiltä perityt piirteet ja äitinsä nenä.

Pienellä tytöllä on mahtavat unenlahjat: hän nukkuu tyytyväisenä, vaikka ympärillä hääritään. Ida Silvasti sanoo, että niin pitää ollakin. Lapsen on hyvä tottua siihen, että ympärillä on elämää ja siitä huolimatta voi ottaa kaikessa rauhassa unet.

Tytön äiti kaavailee lapselleen ihanaa elämää ja arvelee tästä kasvavan maalaisjärkeä käyttävän ja jalat maassa elävän naisen.

Perheen pienin on ehtinyt jo liikuttaa vanhempiaan monta kertaa. Ida Silvasti sanoo, että sunnuntaina hän katseli nukkuvaa tyttöä yhdessä miehensä kanssa ja totesi, että nyt he ovat vanhempia.

– Siinä tuli kyyneleet silmiin.

Lue lisää 28.1.2016 Urjalan Sanomista ja katso myös video digilehdestä!