Yleinen (muokattu 18.9.2020) Urjalan Ylläpito

Mikkolat ovat asettumassa Urjalankylään

Minna Mäkelä
Elina ja Pekka Mikkola ostivat Urjalankylän Hiukkamäestä tontin kymmenen vuotta sitten. Vuoden päivät korkean mäen päällä on ollut talo, joka oli pitkään pelkkä haave: pahvilaatikkoon koottuja kuvia kodeista, jollaisen hekin halusivat ehkä sitten joskus.

Elina ja Pekka Mikkola vapaa-ajan kodin terassilla maalaustauolla. Talosta tulee kallioon sopivasti harmaa.

 

Minna Mäkelä
Elina ja Pekka Mikkola ostivat Urjalankylän Hiukkamäestä tontin kymmenen vuotta sitten. Vuoden päivät korkean mäen päällä on ollut talo, joka oli pitkään pelkkä haave: pahvilaatikkoon koottuja kuvia kodeista, jollaisen hekin halusivat ehkä sitten joskus.

Alkavan kesän aikana talo on tarkoitus maalata ja tehdä pihatyöt sekä rakentaa autotalli.

Elina on lähtöisin uuden vapaa-ajan talon naapurista, Pekka Punkalaitumelta Kivisenojalta. Elinan vanha kotitalo on edelleen olemassa, mutta vaatisi sen verran ison remontin, ettei siihen haluttu ryhtyä – ainakaan vielä.

Kesällä Mikkolat aikovat nauttia paitsi uudesta talostaan, myös Urjalan torielämästä ja käydä Nuutajärvellä ja osallistua Pentinkulman päiville.

Lue lisää 4.6.2015 Urjalan Sanomista