Murrot, Neste Urjala (muokattu 7.12.2022) Urjalan Ylläpito

Urjalan Nesteelle murtauduttiin

Olli Ristimäki

Neste-huoltoasemalle Urjalan Yhdystiellä murtauduttiin myöhään maanantai-iltana 22.12. Varkaat tunkeutuivat sisään ulko-ovesta klo 23 jälkeen ja penkoivat huoltamon sisätiloja. Huoltamoyrittäjä Harri Penttilän mukaan varkaat etsivät ilmeisesti rahaa, sitä kuitenkaan löytämättä.

Neste-huoltoasemalle Urjalan Yhdystiellä murtauduttiin myöhään maanantai-iltana 22.12. Varkaat tunkeutuivat sisään ulko-ovesta klo 23 jälkeen ja penkoivat huoltamon sisätiloja. Huoltamoyrittäjä Harri Penttilän mukaan varkaat etsivät ilmeisesti rahaa, sitä kuitenkaan löytämättä.

– Mukaansa he veivät ainoastaan abloy-avaimia, jotka kuitenkin ovat virattomia, Penttilä kertoo.

Hälytyksen saatuaan omistajat riensivät paikalle, mutta varkaat olivat jo paenneet paikalta jalkaisin läheisen metsikön suuntaan. Paikalle hälytetty poliisi seurasi jälkiä ja totesi varkaiden nousseen jonkin matkan päässä autoon.

Poliisi on kiinnostunut yleisön havainnoista rikoksen selvittämiseksi.