Urjalalaisen jääkiekon tulevaisuus huolestuttaa myös Suomen Jääkiekkoliittoa.
urjalan jäähalli, vetoomus (muokattu 6.9. 13:55) Urjalan Sanomat

”Jääkiekkoliitto suosittelee maksuvalmiuslainan myöntämistä”

Suomen Jääkiekkoliitto

Arvoisat maksuvalmiuslainan myöntäjät

Urjalan Sisukiekko ry:n junioriurheilun toiminta on erittäin raikasta, innostavaa, turvallista ja yhteisöään tukevaa. Urjalan Sisukiekko on tehnyt merkittävää jääurheilun toimintaa alueellaan sekä paikallisesti. Seura on kehittänyt toimintaansa, siten että junioriurheilijoiden määrä on myös kasvussa. Seuran taustalla olevien toimi- ja luottamushenkilöiden sitoutuminen on kunnioitettavan aktiivista ja myös huomioitu Jääkiekkoliitossa alueellisesti.

Seura- ja joukkuetoiminnassa kehittymisen ja toiminnan jatkuvuuden kannalta olisi välttämätöntä kunnan mahdollistaa jäähallitoiminnan ja jääkiekon seuratoiminnan työ alueen junioriurheilun tueksi. Tätä tukea ovat myötäelämässä jääkiekon lisäksi kaikkien jääurheilulajien harrastajat (ml. koululaisliikunta, taitoluistelu, muodostelmaluistelu, etc.) ja heidän taustahenkilönsä.

Tulevaisuuden laadukkaat ja energiatehokkaat investoinnit tulevat jatkossa mahdollistamaan nykyisten hallikiinteistöjen maltilliset kustannusmuutokset ja rohkeilla, kauaskantoisilla päätöksillä voimme vaikuttaa paikkakunnan vetovoimaan ja pitovoimaan.

Seuratoiminnan aktiivisuuden, turvallisuuden ja toiminnan laadun kehittämisen kannalta Suomen Jääkiekkoliitto toivoo myönteistä päätöstä lainan myöntämiseen.

 

Helsingissä 6.9.2024 Suomen Jääkiekkoliiton

Turkka Tervomaa, Juniori- ja Seuratoimintajohtaja

Manu Varho, Olosuhdepäällikkö

Jouko Mattila, Aluepäällikkö