Teini-iässä syttynyt intohimo musiikkiin ja DJ-toimintaan johdatteli Esa Nikkilän muutaman mutkan kautta tapahtuma-alan yrittäjäksi. Afrikan Zanzibariin tammikuun lopussa lomamatkalle lähtenyt Nikkilä on oppinut vuosien varrella, että omasta hyvinvoinnistaan tulee pitää huolta.
Täältä Pohjantähden alta Urjalan Sanomat

Hektiset vuodet opettivat löytämään rajat – Tapahtuma-alan yrittäjä Esa Nikkilä haaveilee maalle muutosta

Tapahtuma-alan yrittäjä Esa Nikkilä haaveilee maalle muutosta, mutta toistaiseksi työt pitävät Helsingissä
Sari Holappa

Kun Urjalasta lähtöisin oleva Esa Nikkilä valmistui Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemian yrittäjyyttä painottavalta liiketalouden linjalta vuonna 2010, hänellä ei ollut harmainta haisua, mihin elämä tulisi vielä kuljettamaan…

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.