Runo, taikayöntie Urjalan Sanomat

Runo: Taikayön tie

Taikayön tietä jos ajelet Urjalasta alkaa se tie Sinut maisema metsineen valloittaa jos Huittisiin matkasi vie Ruis-pellon tähkä jo heilimöi ja lintujen liverrys soi Kuin unessa matkan sä vaellat tien kauneus hurmata voi On Urjalankylässä kappeli se muistoihin mielen vie Joki järvien välissä kaartelee kivisillan yli käy tie Rutajärven aallot nuo vaahtoisat ne Kauniston rantoihin lyö Rekisuolle sun matkasi joutuu jo tien reunoilla kukkien vyö Kylä Tursan täynnä on tunnelmaa vaikka kauppoja yhtään ei näy Koskioinen jo vastaasi tupsahtaa tie peltojen halki kun käy Punkalaidun nyt edessä häämöttää se Urjalan naapuri on Jos Huittinen matkan on määränpää Tie sinne, on korvaamaton Asko Viholainen …

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.