Tekninen johtaja Petteri Pakkanen ja kunnanjohtaja Annu Kuusisto ovat selvityttäneet viime viikkoina nykyisen työtoimintakeskuksen kuntoa. Kuntotutkimus osoitti, että estettä tilojen palauttamisesta päiväkodiksi ei ole.
tilaratkaisu, varhaiskasvatusmaksut Pasi Salo

Pohjantähden päiväkodille lisäneliöitä samasta pihapiiristä?

Nykyinen työtoimintakeskus on ensisijainen ratkaisu varhaiskasvatuksen tilamurheisiin. Vaadittava remontti kuitenkin ylittäisi ratkaisulle varatun budjetin ja vaatii siksi perusteellisen keskustelun kunnanhallituksessa.

Urjalan kunnanjohtaja Annu Kuusisto, varhaiskasvatuspäällikkö Riitta Rajoo ja tekninen johtaja Petteri Pakkanen kertovat, että ratkaisu varhaiskasvatuksen tilatarpeeseen saattaa olla löytynyt…

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.