Persoona peliin, lehden tekijät tutuksi vuorossa kolumnisti Eija Leppänen. Kuva on otettu Saanan huipulla kesällä 2021.
Eija Leppänen, lehden tekijät tutuksi, persoona peliin (muokattu 11.11.2022) Urjalan Sanomat

Persoona peliin, lehden tekijät tutuksi: kolumnisti Eija Leppänen

Eija Leppänen, 68 vuotta, eläkkeellä päätoimesta vuodesta 2018 (sosiaali- ja terveysjohtaja), tällä hetkellä lisäksi perhepäivähoitaja ja Väinö Linnan seuran sihteeri, naimisissa Kari-Pekka Leppäsen kanssa, kolme aikuista lasta ja neljä lastenlasta Kuvaile itseäsi viidellä sanalla, jotka kaikki alkavat etunimesi ensimmäisellä kirjaimella Edistyksellinen, empaattinen, eloisa, ehtiväinen, etuoikeutettu Täydennä lauseet loppuun Unelma-ammattini on...(ikuinen) opiskelija, pääaineena filosofia…

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.