Pirkanmaan liiton maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen ihasteli yhtenäiskoulun arkkitehtuuria ja totesi itselläänkin olevan arkkitehtitaustaa. Myös taustalla näkyvä lasitaideteos sai kiitosta nokkelasta muodonmuutos-ideastaan Ahoselta ja edunvalvontapäällikkö Jouni Koskelalta.
Maakuntajohtaja, pirkanmaan liitto Heli Lehtelä

Urjalan osalta erityisesti lähijuna ja 9-tie esillä edunvalvonnassa, ”Saavutetavuus ja työvoimapula ovat maakunnan kärkitavoitteet”

– Nyt ennen vaaleja eletään hektisistä aikaa, mitä tulee vaikuttamiseen ja olemme hereillä valvomassa koko Pirkanmaan etuja, totesi maakuntajohtaja Anna-Mari Ahonen perjantaina Urjalan vierailullaan, joka käsitti yhtenäiskouluun ja Nuutajärven lasikylään tutustumisen yhdessä kunnan johdon ja johtavien luottamushenkilöiden kanssa…

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.