Urjalan nuorisovaltuuston jäsenet Inka Taipale, Antti puheenjohtaja Kontio, varapuheenjohtaja Otto Ristimäki ja Lauri Tiili kannustavat Urjalan nuoria lähtemään rohkeasti mukaan toimintaan. Lain mukaan jokaisessa kunnassa pitää olla nuorisovaltuusto tai nuorisolle tarkoitettu vaikuttamisen ryhmä. Kokouksista maksetaan myös kokouspalkkiot.
nuorisotilat, Nuorisovaltuusto, nuva Heli Lehtelä

Nuvasta on muotoutunut viidessä vuodessa toimiva vaikuttamisen kanava, nyt kokoonpano on uudistumassa

Nuorisovaltuustosta on muotoutunut viidessä vuodessa toimiva vaikuttamisen kanava

– Silloin Senja löi ihan nyrkkiä pöytään, muistelee kutsuvieraana Urjalan nuorisovaltuuston 5-vuotissynttäreille saapunut, entinen Urjalan kunnan nuoriso- ja liikuntaohjaaja Marjo Niittymäki nuva-toiminnan alkuvaiheita…

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.