Raimo Uusitalo, kesäasukas. Ajoneuvo: Fiat 600, vuosimalli 1971. – Minulla on ollut kaksi vastaavaa Fiatia nuorempana, tämän olen omistanut vuodesta 2014. Auto on kokonaan entisöity vuonna 2005, kaikki on laitettu viimeisen päälle. Autossa on 25 hevosvoimaa. Automalli on myös ennätysauto: huhtikuussa 1971 Hangossa purettiin jopa 3 532 kappaletta Fiiat 600:sia. – Innostuin auton hankinnasta, kun katselin, kuinka hienoja autoja Halkivahan jätkillä on ja mietin, miksen minäkin ostaisi. Toinen matkalaukuista on Urjalan torilta hankittu. Auto on kesäautona ja on ollut esillä myös näyttelyissä.
menopelit (muokattu 1.8.2022) Marjo Alste

”Halkivahan jätkien” autot sytyttivät kipinän oman Fiatin hankintaan

Onko sinulla jokin erikoinen kulkine, joko moottorillinen tai omin voimin liikkuva? Lähetä kuva ja menopelisi tarina toimitukselle osoitteeseen toimitus@urjalansanomat.fi – lähetettyjä kuvia tarinoineen julkaistaan paikallislehden verkossa ja paperilehdessä!     …

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.