Vasemmalta ylhäältä: Mette Karppanen, Olli Koivula, Hannu Reentilä, Onni Kaapu, Matias Suonpää, Veeti Lehikoinen, Otto Ojanen, Santeri Reunanen, Joona Paija ja Anni Perkiö. Alhaalla vasemmalta: Ronja Kujansivu, Elina Kivistö, Minka Inomaa, Vilma Saarinen, Elli Numminen, Emilia Vienonen, Silja Huhdanpää, Helka Yntälä, Nora Töppärä, Juulia Lustila, Michelle Leikkilä ja Helena Partinen. Kuvasta puuttuu myös lakin saanut Oona Huttunen.
Uutiset (muokattu 8.6. 12:04) Marjo Alste

Ylioppilaat saivat painaa lakit tänään päähänsä – juhlahumussa olivat mukana myös riemuylioppilaat

Väinö Linnan lukion ylioppilasjuhlia juhlistettiin tänään lauantaina aamupäivällä. Yhteensä lukiosta sai valkolakin päähänsä 23 opiskelijaa.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.