Wanhat kokoontuivat ryhmäkuvaan. Nuoret vasemmalta oikealle Anna Oksa ja Elias Myllymäki, Sanni Kontio ja Mikael Lehtonen, Viivi Mäkinen ja Timo-Topias Tervo, Veera Rantala ja Lassi Moisio, Venla Mikkola ja Kasper Oksa, Aada Savolainen ja Vili Välimäki, Inka Halonen ja Samu Kauppi, Ansa Penttilä ja Mikael Kraft, Janessa Näsi ja Micke Tammipuro, Nea Wälläri ja Arvo Ilvanka, Viivi Lahtinen ja Topi Ahvenus, Iisa Seppälä ja Eino Mäkelä.
Wanhojen tanssit 2022 (muokattu 13.5. 12:38) Urjalan Sanomat

Wanhat tanssivat tänään koko päivän

Väinö Linnan lukion kakkoskurssilaiset ottavat tänään koulun haltuun Wanhojen tansseissa. Lisää kuvia tansseista voit katsoa viikonloppuna Urjalan Sanomien verkkosivuilta! .

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.