Anna Rajala tykkää laulaa karaokea. Joskus hän on miettinyt lauluopintojakin, mutta hylännyt kuitenkin ajatuksen. Anna, joka on syntynyt vuonna 2002, jatkaa paikallislehden sarjaa eri vuosikymmenten ihmisistä.
2000-luku, Anna Rajala, vuosikymmenten ihmiset Minna Mäkelä

Parasta on ollut muuttaa Urjalasta – Hämeenlinnassa Anna sai paljon uusia kavereita – elämänmuutos silti jännitti

Hämeenlinnassa Anna sai paljon uusia kavereita – elämänmuutos silti jännitti

Ihan pienenä tyttönä Anna Rajala asui Hämeenlinnassa ennen perheen muuttoa Urjalaan. Hän sanoo, ettei muista siitä muuta kuin sen, että siellä hän näki ensimmäisen kerran revontulet taivaalla. Ikää piltillä oli ehkä pari vuotta.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.