Seita, Viivi, Eevi ja Emmi-Noora pääsivät mukaan, kun Johanna Saurio sai Vuoden lukuteko -palkinnon Urjalan kirjastossa. Tytöt ilahtuivat hammaskeijusta kertovasta kirjasta, jonka kirjastovirkailija Anu Niemenpää toi heille lainattavaksi kuultuaan Emmi-Nooralta, miten hammaskeiju oli vienyt tytön hampaat.
Johanna Saurio, Kirjasto, Vuoden lukuteko Minna Mäkelä

Johanna Saurio nappasi Urjalassa ensimmäisen Vuoden lukuteko -palkinnon – parhaassa kirjassa on selkeät kuvat ja kiva tarina

Pirkanmaan kirjastot jakoivat tänään Piki-päivän kunniaksi uudet Vuoden lukuteko -palkinnot. Urjalassa palkinnon sai päiväkodissa työskentelevä varhaiskasvatuksen hoitaja Johanna Saurio. Hän käy säännöllisesti lasten kanssa lainaamassa päiväkodille kirjoja.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.