Joonas Syrjälälle tärkeitä arvoja ovat ihmisten hyvinvointi ja liikunta. – Ne voivat olla hyvinkin mitättömiä ihmisille, jotka työksensä hoitavat metsätaloutta. Lammiharjun ja pururadan maastoja käytän frisbeegolfin lisäksi hiihtämiseen, lenkkeilyyn sekä sienestämiseen ja marjastamiseen. Hakkuun tekeminen vääränä vuodenaikana ja hyvinkin nopealla aikataululla ihmetyttää minua, se hieman haiskahtaa siltä, että tehdään alta pois ennen kuin tulee asian suhteen vastustusta.
frisbeegolf, Harvennushakkuut, lintujen pesimäaika Minna Mäkelä

Vuosien talkootyö katosi Huhdissa muutamassa päivässä

Frisbeegolfradan kunnosta talkoovoimin Huhdissa vastannut Joonas Syrjälä sanoo, että viime viikolla tehtyjen hakkuiden takia radan ylläpito on nyt lähes mahdoton tehtävä…

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.