Kunnantalon valtuustosalin valloittaa elokuusta alkaen uusi, sunnuntain kuntavaalissa valittu valtuusto. Hallintojohtaja Salla Saari-Männistö toteaa, että vaaliuurnalle ei ole hetkeen käyttöä, mutta uuden valtuuston ensimmäisessä kokouksessa voidaan hyvinkin kerätä äänestyslipukkeita lasimaljaan, mikäli luottamuspaikoista päädytään äänestämään.
kuntavaalit 2021 (muokattu 18.6. 10:40) Heli Lehtelä

Kuntavaalit 2021 summa summarum: perussuomalaisille vaalivoitto, demareille karvas tappio

Kautensa elokuussa aloittavassa valtuustossa on uusia kasvoja peräti 43 prosenttia

Salla Saari-MännistöViime sunnuntaina käydyn kuntavaalin tulos vahvistettiin Urjalan osalta keskusvaalilautakunnan keskiviikkoisessa kokouksessa. Kaikkiaan 23 valtuustopaikkaa jakautuu seuraavasti: keskusta 7, kokoomus 6, sdp 5, perussuomalaiset 4, vihreät 1.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.