Pentti Niskanen kertoo tulipalossa pahoin vaurioituneen kotitalonsa pihassa, ettei ole nähnyt tulipalosta painajaisia. – Televisio on keksitty, yöllä ei tarvitse katsella omia elokuvia, hän veistelee. Salla ja Toni Wesin (vas.) ja Antti ja Satu Viljanen pelastivat Niskasen palavasta talosta viime vuoden keväällä.
Pelastuslaitos palkitsee, Tulipalo (muokattu 1.6. 13:31) Minna Mäkelä

”Savu laskeutui kuin pilvi – Toni kuuli mun ääneni ja haki pois”

Pelastuslaitos huomioi neljä urjalalaista, jotka pelastivat Pentti Niskasen palavasta talosta Urjalan asemalla

– En ymmärtänyt yhtään, missä mennään, kun Toni tuli sisään, kertoo Pentti Niskanen, 74. Niskanen makasi kotonaan sohvalla omakotitalossa Urjalan asemalla sunnuntaina 5. huhtikuuta viime vuonna, kun talo syttyi tuleen.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.