Jari-Pekka Heimolinna.
rekrytointi Marjo Alste

Paikallislehden tiimi vahvistuu – pizzahifistelijäksi paljastunut Jari-Pekka aloitti kuun alussa

Urjalan Sanomien ilmoitusvalmistukseen ja -myyntiin on saatu tässä kuussa lisävahvistusta, kun asiakkaille jo tuttujen Maarit Rimpisen ja Heli Kettusen rinnalla aloitti huhtikuun alussa Jari-Pekka Heimolinna. Jari-Pekka, tuttavallisemmin J-P, työskentelee vielä kuukauden verran lyhennetyllä työajalla, mutta siirtyy täyspäiväisesti Maaritin työpariksi 17. toukokuuta Heli Kettusen jäädessä eläkkeelle paikallislehdestä.

 

Tampereella asuva, 48-vuotias Jari-Pekka työskenteli pitkään kaupan alalla, kunnes 15 vuotta sitten teki uranvaihdon ja lähti opiskelemaan graafista alaa. Media-assistentiksi vuonna 2008 valmistunut Jari-Pekka kertoo, että alanvaihdos on tuntunut luontevalta.

– Olen luonteeltani luova tyyppi – musiikki, taide ja kulttuuri kiinnostavat. Tällä alalla voin hyödyntää omaa luovuuttani, Jari-Pekka sanoo.

Täysin uusi kasvo Jari-Pekka ei paikallislehden väelle ole, sillä mies on vuosien varrella sijaistanut ilmoituspuolella pari lyhyempää pätkää sekä kesän 2013. Välissä Jari-Pekka on työskennellyt muun muassa Ylöjärven Uutisissa mainostoimittajana.

– Minulle jäi Urjalasta hyvät muistot, siksi päätin hakea kun huomasin avoimen paikan, mies hymyilee.

 

Vapaa-ajallaan mies kertoo osallistuvansa muun muassa bänditoimintaan:

– Kitaraa soitan Junktone-nimisessä bändissä, musiikki on tärkein harrastus, Jari-Pekka kertoilee.

Lisäksi mies tunnustautuu pizzahifistelijäksi. Ruuanlaitosta muutenkin nauttiva Jari-Pekka kertoo, että on opiskellut vuoden verran pizzanpaiston saloja. Apuna tässä on toisinaan ollut kaverilta lainattu, terassin pöydälle mahtuva pizzauuni, jolla pizza paistuu Jari-Pekan mukaan muutamassa minuutissa.

– Olen innostunut napolilaistyylisistä pizzoista. Olen treenannut paistoa, taikinan koostumusta sekä sitä, kauanko taikinan kannattaa antaa olla ennen leipomista, Jari-Pekka listaa ja tunnustaa, että kotona pizzaa on syöty viime vuoden aikana vähintään kerran viikossa.

– Nuoriso onneksi tykkää pizzasta, joten se kelpaa vielä kotona, Jari-Pekka nauraa.