Kartta kuvastaa kuntavaaliehdokkaiden asuinalueita. Tiedot on kerätty ehdokkailta itseltään ja lajiteltu toimitukselle ilmoitetun postinumeron tai asuinalueen mukaan. Vihreiden ja SDP:n Teuvo Ylisen tietoja paikallislehti ei koontia varten saanut. Grafiikan koonti: Leena Nyysti.
ehdokasasettelu, kuntavaalit 2021 (muokattu 8.4. 12:45) Marjo Alste

Lähes puolet kuntavaaliehdokkaista tuoreita kasvoja – ehdokkaissa edellisvaaleja enemmän naisia, yksi asuinalue ylitse muiden

Vaalien siirron vuoksi alun perin 18. maaliskuuta päättymässä ollutta ehdokasasettelua on jatkettu 4. toukokuuta saakka. Lisäajan aikana SDP on saanut mukaan yhden uuden ehdokkaan, kun Teuvo Ylinen asettui ehdolle puolueen riveissä.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.