Joutsenten lepohetki ruokailun lomassa. Etualalla aikuinen joutsenpari ja takana kolme nuorta joutsenta.
muuttolinnut, Urjalan luonto Urjalan Sanomat

Muuttolinnut ovat täällä

Harvoin ovat säätieteilijät ennustaneet kevään tulon niin tarkoin kuin tänä vuonna. Kevät tulee tiistaina 23. päivä maaliskuuta, ja niinhän se tuli. On kuin muuttolinnutkin olisivat kärsimättöminä odotelleet tätä tiedotusta, sellaiset määrät niitä on lähipäivinä saapunut. Kortejärven luontotornin ympäristö on paras paikka lintujen kevätmuuton seurantaan.

JoutseniaHarvoin ovat säätieteilijät ennustaneet kevään tulon niin tarkoin kuin tänä vuonna. Kevät tulee tiistaina 23. päivä maaliskuuta, ja niinhän se tuli. On kuin muuttolinnutkin olisivat kärsimättöminä odotelleet tätä tiedotusta, sellaiset määrät niitä on lähipäivinä saapunut. Kortejärven luontotornin ympäristö on paras paikka lintujen kevätmuuton seurantaan.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Tämä sisältö on vain tilaajillemme. Tee tilaus, niin pystyt jatkamaan lukemista.