Urjalan palveluesimies Merja Niekka kertoo, että Urjalan kotihoidon työntekijät ovat tällä hetkellä hajautettuna koronatilanteen vuoksi neljään eri pisteeseen: Iltalaan, päivätoiminnan tiloihin, vuodeosaston toiseen päätyyyn ja terveysaseman alakertaan. – Tällä hetkellä alakerran tilaa tukikohtanaan käyttää noin 15 työntekijää. Yhteensä Urjalan kotihoidossa työntekijöitä on 26 ja kotiutustiimissä 2 lähihoitajaa ja fysioterapeutti. Lisäksi kahden kuntohoitajan työpanoksesta 30 prosenttia työajasta on täällä. 
Kuntapolitiikka, tekninen lautakunta Minna Mäkelä

Ex-kunnanjohtaja pelkää Urjalan terveyspalveluiden karkaavan Akaaseen: kaikki päättäjät eivät ymmärrä vuodeosaston saneeraamisen tärkeyttä

Kaikki päättäjät eivät ymmärrä ex-kunnanjohtajan mielestä vuodeosaston remontin tärkeyttä

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Monet artikkeleistamme ovat vain tilaajille. Tee tilaus tai kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan enemmän.