– Tälle haasteelle ei ole takarajaa. Sitten lopetetaan, kun Puukonttori on kunnossa, hymyilevät talon yrittäjät ja Nuutajärven ystävät yhdessä auringon kanssa. Vasemmalta oikelle: Pikku Kertun yrittäjä Helena Ruohonen, lasitaiteilija Lea Swantz, Ilonen yrittäjä Mari Patja ja idean äiti Margit Toivonen.
käsityöt, nuutajärvi, Puukonttori (muokattu 30.3.2021) Heli Lehtelä

Puukonttori kuntoon älynväläyksellä, nappaa tästä itsellesi suloisin sukan ohje!

Nappaa tästä itsellesi suloisin sukan ohje!

puukonttoriLepo tekee tunnetusti hyvää aivoille. Ehkä nuutajärveläisen Margit Toivosenkin aivot olivat saaneet hyvän levon, kun hän eräänä yönä heräsi älynväläykseen. – Ihmisillehän on nyt korona-aikana iskenyt neuloosi, kun aikaa vietetään paljon kotosalla.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Monet artikkeleistamme ovat vain tilaajille. Tee tilaus tai kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan enemmän.