Rauno ja Jenna Väylä eivät laske työtunteja tai pelkää investointeja. Nyt, kun uusi pihattokokonaisuus on otettu käyttöön, on seuraava uudistus jo ovella. Uudet kattotuolit odottavat tontilla. Niillä entrataan vasikoiden juottolaa.
maatalous, naudan lihan tuotanto, rakennusinvestoinnit Heli Lehtelä

”Kun tehdään, niin tehdään kunnollista”, tuumii Rauno Väylä maatalouden rakennusinvestoinneista

Hyvä rakennusinvestointi helpottaa ja suoraviivaistaa viljelijän arkea

Rauno Väylä ja Jenna Väylä uuden pihaton pihassa.Vahosissa Lintukankaan tilalla lihakarjaa kasvattava Rauno Väylä tykkää tehdä töitä siihen malliin, että tunteja ei lasketa ja asiat hoituvat. Uusin esimerkki toimintatavasta löytyy tilan vanhojen pihattojen takaa. Siellä lainehti vilja vielä viime syksynä.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Monet artikkeleistamme ovat vain tilaajille. Tee tilaus tai kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan enemmän.