Tämän kuvan varpushaukka on iskenyt mustarastaan. Jutussa kuvatun tapahtuman saalis oli ilmeisesti naakka paikalle jääneistä tummanharmaista höyhenistä päätellen. Naakka on kyllä poikkeuksellisen suuri kohde varpushaukalle, joten se selittää pitkän taistelun paikalla.
Urjalan luonto Urjalan Sanomat

Ruokapaikan tapahtumia

Luonnossa kulkiessa pääsee harvemmin seuraamaan pitempään eläinten käyttäytymistä eri tilanteissa. Näin talvella voivat tosin hangella olevat jäljet kertoa paljonkin tapahtumista, jos vain jaksaa perehtyä niihin tarkemmin. Ruokintapaikka tarjoaa paljon nähtävää.

Varpushaukka ja saalisLuonnossa kulkiessa pääsee harvemmin seuraamaan pitempään eläinten käyttäytymistä eri tilanteissa. Näin talvella voivat tosin hangella olevat jäljet kertoa paljonkin tapahtumista, jos vain jaksaa perehtyä niihin tarkemmin. Ruokintapaikka tarjoaa paljon nähtävää.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Monet artikkeleistamme ovat vain tilaajille. Tee tilaus tai kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan enemmän.