Juhlapäivälliselle lasitehtaan hiomosaliin oli kutsuttu 241 henkeä.
jatkosota, Nuutajärven lasikylä Urjalan Sanomat

150-vuotisjuhla vuonna 1943

Pahvinen kansio pölyisessä kellarissa kertoi, kuinka jatkosodan aikana juhlittiin arvokkaasti pyöreitä täyttävää Nuutajärveä. Marja-Leena Salo penkoi esiin suunnitelmia, istumajärjestyksiä, juhlapuheita sekä radiohaastatteluja viedäkseen lukijat sotavuosien juhlaan. Entä mistä hankkia ainekset yli 200 hengen päivälliseen, kun moni raaka-aine oli säännöstelty?

Juhlaväkeä pöydässäPahvinen kansio pölyisessä kellarissa kertoi, kuinka jatkosodan aikana juhlittiin arvokkaasti pyöreitä täyttävää Nuutajärveä. Marja-Leena Salo penkoi esiin suunnitelmia, istumajärjestyksiä, juhlapuheita sekä radiohaastatteluja viedäkseen lukijat sotavuosien juhlaan. Entä mistä hankkia ainekset yli 200 hengen päivälliseen, kun moni raaka-aine oli säännöstelty?

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Monet artikkeleistamme ovat vain tilaajille. Tee tilaus tai kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan enemmän.