Sylvin sali on avara, mikä on ollut onni pandemian kannalta. Anu Penttinen iloitsee siinä, että on saanut saliin silmäniloksi muotoilija Milla Vaahteran veikeitä mobileja, joiden lasiosat on puhallettu Nuutajärvellä. Johannes Rantasalon teos Horst saa aina hymyn huulille.
nuutajärvi (muokattu 23.2. 14:45) Heli Lehtelä

Penttinen povaa Nuutajärvelle hyvää kesää koronasta huolimatta

Anu Penttinen Sylvin salissa– Olemme selvinneet koronavuodesta ihan hyvin sen ansiosta, että solmimamme työsuhteet olivat sellaisia, että pystyimme laittamaan ovet kokonaan kiinni vuosi sitten keväällä, kertoo Anu Penttinen joka toimii Kahvila+Keittiö Sylvin toisena yrittäjänä Mari Korpi…

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Monet artikkeleistamme ovat vain tilaajille. Tee tilaus tai kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan enemmän.