Keskellä istumassa Vikiksi kutsuttu isoisoisäni Johann Viktor Wass ja seisomassa hänen poikansa, isoisäni Karl Victor Adolph Wass, keskellä Johann Heinrich Alexander Wass tai Ville Wass ja oikealla Hugo Leo Wilhelm Wass, kertoo Katja Wass ja jatkaa, että hänellä on vahva tunne, että tämä kuva on otettu muistoksi juuri ennen kuin Viki lähti itään.
Historia, lasinpuhallus, nuutajärvi (muokattu 23.2. 11:03) Heli Lehtelä

15 vuoden etsintä tuotti tuloksen ja norjalainen Katja Wass löysi urjalalaissyntyisen lasinpuhaltajaesisänsä jäljille

Isä ja pojatUrjalalaissyntyinen Viktor Johan Aleksanderinpoika Wass niminen mies on eräs Suomesta itään loikanneista henkilöistä, joista kerrotaan venäjänsuomalaisen Eila Lahti-Argutinan kirjassa ja johon Urjalan Sanomissa viitattiin aiemmin (12.2.21).

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Monet artikkeleistamme ovat vain tilaajille. Tee tilaus tai kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan enemmän.