Kehitysvammainen Emma Salminen odottaa koronarokotusta. Hänen vanhempansa Kirsi ja Heikki Salminen toivovat rokotusta niin pian kuin suinkin, sillä vaikeasti kehitysvammaiselle koronan hoito on käytännössä todella hankalaa.
koronarokotukset (muokattu 23.2. 10:54) Heli Mustonen

Uusi linjaus: Pirkanmaalla kehitysvammaisten ympärivuorokautisissa ryhmäkodeissa rokotetaan heti, kun rokotteita saadaan

Toisin kuin vanhusten palveluasumisessa, ovat asukkaat ja henkilökunta yhä rokottamatta

PerheKehitysvammaisten ympärivuorokautisissa asumisyksiköissä on Pirkanmaalla eletty painajaismaisissa tunnelmissa. Näissä yksiköissä asukkaita ja henkilökuntaa ei ole vielä rokotettu koronaa vastaan toisin kuin vanhusten palveluasumisessa.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Monet artikkeleistamme ovat vain tilaajille. Tee tilaus tai kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan enemmän.