Urpo Sivula onnistui hyvin Rovaniemellä. Ensi lauantaina mies pääsee testaamaan tehojaan VaLePan torjuntaa vastaan. Syksyllä Sastamalassa Sakari Mäkinen ja Mikko Karjarinta saivat hyvin vaimennettua hakkurin iskuja.
Lentopallo (muokattu 26.1. 10:09) Urjalan Sanomat

Akaa-Volleylla kaksivaiheinen vierailu Napapiirillä

Urpo Sivula onnistui hyvin Rovaniemellä. Ensi lauantaina mies pääsee testaamaan tehojaan VaLePan torjuntaa vastaan. Syksyllä Sastamalassa Sakari Mäkinen ja Mikko Karjarinta saivat hyvin vaimennettua hakkurin iskuja.Akaa-Volleyn taival lentopallon Mestaruusliigassa jatkui lähes kahden kuukauden tauon jälkeen lauantaina Rovaniemellä. Sarjataulukossa kahdeksantena oleva Lakkapää.com laittoi nelossijaa pitävät akaalaiset todella tiukoille.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Monet artikkeleistamme ovat vain tilaajille. Tee tilaus tai kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan enemmän.