Senja Tallbackan hiuksista on neljäsosa jäljellä verrattuna aikaan ennen armeijaa. Hiukset lähtivät, kun hän sai tiedon pääsystä Reserviupseerikouluun. Tavoitteena ovat tasapitkät hiukset vuoden kuluttua.
varusmiespalvelus Minna Mäkelä

”Paskaa juttua jaksaa pitempään” – Vänrikki Senja Tallbacka tietää, mitä on ryömiä loskassa ja jännittää ihan liikaa

Vänrikki Senja Tallbacka tietää, mitä on ryömiä loskassa ja jännittää ihan liikaa

kotiutui armeijasta viikko ennen joulua Reserviupseerikoulun käyneenä vänrikkinä. Hän ehti olla Säkylässä 2,5 kuukautta, kun korona iski Suomeen. Perjantaina 13. maaliskuuta tuli tieto, että varusmiehet eivät saa poistua yksiköstä.

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Monet artikkeleistamme ovat vain tilaajille. Tee tilaus tai kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan enemmän.