Merimieskävely. Voimamieskilpailuissa kilpailija kävelee pidelleen harteillaan tankoa, jonka päässä on painot – kuten Mikalla traktorinrenkaat. Joulukinkkujumppaaja nappaa käsiinsä halkokopat, ämpärit saunavettä tai vaikkapa naapurin rouvan painavat kauppakassit ja kuljettaa ne parkkipaikalta kotiovelle.
kinkunsulatusjumppa Marjo Alste

Voimamiehen kinkunsulatusjumpalla kohti uutta vuotta – samalla jumpalla kohenee kunto sekä kodin siisteys

Painaako vatsanpohjassa edelleen joulun jäljiltä kilo perinteistä joulukinkkua tai vegaanista seitankinkkua? Tuliko popsittua piparkakkuja tai tyhjennettyä torttuvati? Ei hätää, paikallislehti jututti urjalan voimamies Mika Sahaa, joka voimavalmentajana kehitt…

Kiitos kun luet Urjalan Sanomia!

Monet artikkeleistamme ovat vain tilaajille. Tee tilaus tai kirjaudu sisään, niin pääset lukemaan enemmän.