Tammikuun alusta alkaen Urjalan Sanomien sisällöt siirtyvät maksumuurin taakse ja vaativat siten myös kirjautumisen.
Tunnuksen luominen Marjo Alste

Olethan jo luonut tunnuksen sivuille – huomisesta alkaen vain kirjautuneet tilaajat pääsevät lukemaan verkon sisältöjä

Urjalan Sanomat on syksyn mittaan uudistanut toimintojaan, ja projekti jatkuu myös ensi vuoden puolella. Uudet verkkosivut otettiin käyttöön kuun alussa ja ne ovat tähän saakka olleet kaikille avoinna.

Tammikuusta eteenpäin sisällöt, eli artikkelit ja näköislehti, siirtyvät maksumuurin taakse. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tammikuun alusta lähtien sisällöt ovat vain tilaajien nähtävillä, joskin maksumuurin ansiosta lukuoikeuksia voi ostaa sivustolta mielenkiintoa herättävien uutisten ohesta.

Kun sisällöt 1. tammikuuta siirtyvät maksumuurin taakse, tulee tilaajan olla kirjautunut sivustolle päästäkseen lukemaan artikkeleja ja näköislehteä.

Tätä varten jokaisen tilaajan on luotava uudelle verkkosivulle uusi käyttäjätunnus. Vanhat, edellisellä verkkosivulla käytetyt tunnukset eivät siis enää toimi.

Tunnuksen luominen on kuitenkin helppoa. Kokosimme ohjeet tunnuksen luomiseen vaihe vaiheelta.

Tunnusta varten sinulla on oltava voimassa oleva, toimiva sähköpostiosoite.

Tunnuksen luominen verkkosivuille:

1. Mene osoitteeseen www.urjalansanomat.fi.

2. Klikkaa sivuston oikeasta yläkulmasta löytyvää ”Luo tunnus” -painiketta tai mene suoraan oikealle sivulle osoitteella www.urjalansanomat.fi/luotunnus.

Aloita tunnuksen luominen klikkaamalla LUO TUNNUS -painiketta sivun oikeassa yläkulmassa. Vierestä löytyy myös KIRJAUDU-painike, jota painamalla pääset kirjautumaan sisään.

3. Täytä pyydetyt yhteystiedot (sähköpostiosoite, nimi, puhelin, osoite, syntymävuosi) lomakkeeseen.

Täytä tietosi ja paina LUO TUNNUS -painiketta. Muista ruksia OLEN TILAAJA -tieto, mikäli sinulla on voimassaoleva tilaus, jotta osaamme yhdistää tilauksesi uuteen tunnukseesi.

4. Valitse salasanasi. Salasana voi olla mikä tahansa sana, jonka vain muistat helposti – salasana voi siis olla myös sama, jota käytit vanhalla sivustolla.

5. Muista laittaa rasti ruutuun ”Olen jo lehden täys- tai digitilaaja”, niin asiakaspalvelumme osaa yhdistää tilauksesi uuteen tunnukseesi!

6. Lopuksi hyväksythän käyttöehdot. Käyttöehtoihin ja tietosuojaselosteeseemme pääsee tutustumaan verkkosivuillamme.

Tunnuksen käyttöönotto:

1. Kun olet luonut tunnuksen, järjestelmä lähettää sinulle aktivointiviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos viestiä ei näy, muistathan kurkistaa roskapostikansioosi – viesti on saattanut eksyä myös sinne!

2. Avaa meiltä saamasi sähköposti ja aktivoi tilisi klikkaamalla postista löytyvää aktivointilinkkiä. Huomaathan, että tunnuksen aktivointiviesti on voimassa kaksi päivää.

Muista aktivoida tilisi! Sähköpostistasi löytyy aktivointiviesti, vahvista tunnus painamalla viestin mukana tullutta linkkiä. Linkki on voimassa kaksi päivää. Huomaathan, että viesti on voinut eksyä myös roskapostikansioon, joten tarkkailethan postiasi!

3. Tunnuksesi on nyt valmis käytettäväksi!

 

Kuinka kirjaudut sisään, muutat omia tietojasi tai tarkistat, millaisia tietoja olet ilmoittanut?

1. Kirjaudu sisään sivuston oikean yläkulman kohdasta ”Kirjaudu”.

2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta löytyvää nimeäsi – nimesi vie sinut Omat tiedot -sivustolle.

3. Klikkaa ”Omat tiedot” -painiketta, sivulla voit muuttaa tietojasi ja vaihtaa salasanasi.