poliisi Minna Mäkelä

”Kinkeripiirissä varsin rauhallista” – joulunpyhinä hätäkeskukseen vain muutamia puheluita Urjalasta

Urjalasta soitettiin joulunpyhinä hätäkeskukseen alle 10 puhelua. Rikoskomisario Panu Rautio Valkeakosken poliisilaitokselta toteaa, että koko kinkeripiirissä oli varsin rauhallista. Rauha ulottui myös poliisilaitoksen piiriin kuuluviin muihin kuntiin, kuten Akaaseen ja Lempäälään.

Urjalasta soitetut puhelut koskivat Raution mukaan lähinnä liikennettä: partio pysäytti tien päällä joitakin autoilijoita. Lisäksi poliisi kirjasi Urjalassa jouluna kaksi hirvieläinonnettomuutta. Niissä ei tullut henkilövahinkoja.

– Toinen sattui 9-tiellä joulupäivänä kello 21 aikaan. Hirvenvasa törmäsi henkilöautoon ja juoksi siitä metsään. Autoon tuli vaurioita. Toinen tapaus on jouluaattoaamulta hieman ennen 9:ää. Ilmeisesti peura törmäsi Punkalaitumentiellä henkilöautoon, johon tuli vaurioita.

Panu Rautio kertoo, että Urjalassa loppuvuonna tehtyihin murtoihin ei ole edelleenkään saatu selvyyttä, ja tutkinta on keskeytetty.

– Odotamme vihjeitä tai sitä, että varastettua tavaraa ilmaantuu esimerkiksi kotietsinnöissä, Rautio sanoo.