Lions club Marjo Alste

Lions Club kerrytti reilut 1500 euroa Urjalan nuorille – tämän vuoden keräyksessä yksi erikoisuus

Korona vaikutti tämän vuoden keräykseen

Lions Club Urjala kerrytti tänä vuonna noin 1 550 euron hyväntekeväisyyspotin vuotuisella tapaninpäivän sääveikkauksellaan. Pienen rahasumman maksaneita sääveikkauksia kertyi yhteensä noin 1 100 kappaletta. Oikein tapaninpäivän säätä eli kolmea pakkasastetta veikanneita oli yhteensä 15 kappaletta, joista arvalla voittajaksi valikoitui Antti Lahtinen.

Tarkka hyväntekeväisyyskohde ei leijonien Jari Syrjälän mukaan ole vielä tiedossa, mutta tuttuun tapaan rahat on tarkoitus käyttää Urjalan nuorisoon. Aiempina vuosina Lions Club on tukenut nuoria muun muassa koululaisstipendein sekä lahjoittanut rahaa Lammiharjun ulkoilualueen kehittämiseen sekä tekonurmikentän pystyttämiseen.

Jari Syrjälä kertoo, että tänä vuonna veikkausarpoja jäi varsin poikkeuksellisesti parisen sataa myymättä.

– Tämä oli ensimmäinen kerta kahteenkymmeneen vuoteen, kun arpoja ei myyty loppuun. Syy on korona: emme myyneet arpoja perinteisesti markettien edustoilla, mikä vaikutti myyntiin, Syrjälä arvelee.