Ranskalainen ori Don Williams on komea ilmestys ja menestyvä ravuri myös. Markku Niemisen valmentama komistus otti Turussa vuoden kymmenennen voittonsa Ari Moilasen ajamana.
raviurheilu (muokattu 16.12.2020) Urjalan Sanomat

Don Williams taas herra ja ylhäisyys Karjala-lähdössä Turussa

Rauli Ala-Karvia

Turun lauantain T75-ravien Karjala-lähdössä oli yksi ylitse muiden. Kun juostaan pitkää matkaa, tässä tapauksessa 3.100 metriä, urjalalaisen Markku Niemisen tallin ranskalainen voimanpesä on vaikea voitettava.

Ari Moilanen ohjasti isokokoisen ja ryhdikkään seitsemänvuotiaan oriin voittoon ajalla 15,5. Ykköspaikka oli tämän vuoden kymmenes.

Kylmäveristen tasoitusajossa, joka kolmos- ja nelosdivisioonan hevoset ottivat mittaa toisistaan, ykköseksi ravasi urjalalaisen Kimmo Kortesadon valmentama Tahtova (27,3).

Urjalan Ville Mäkelän raviviikon makeimmat hetket osuivat Poriin, jossa hänen valmentamansa Laurenz von Bentz voitti Ari Moilasen ajamana ennätyksellään 17,0a. Mäkelän tallin Arrogance (17,0a) oli Jukka Torvisen ajamana oman lähtönsä kolmas.

Porissa Markku Niemisen virittämä Donna Leonora (14,8a) juoksi Antti Teivaisen siivittämänä voiton. Vermon Isokengässä Niemisen valmentama Willow Pride ravasi Ari Moilasen kapellimestaroimana ykkösrahat ajalla 13,0a. Teivon tiistaina Por Nie Rock (14,8) oli suvereeni ykkönen.