sidonnaisuusilmoitus Heli Mustonen

Sidonnaisuusilmoitus: Kolmella luottamushenkilöllä muutoksia

Kuntalain mukaan tietyillä kunnan luottamushenkilöillä ja viranhaltijoilla on velvollisuus tehdä sidonnaisuusilmoitus. Ilmoitus tehdään johtotehtävistä ja luottamustoimista yrityksissä ja muissa yhteisöissä, joilla voi olla merkitystä tehtävien hoitamisessa. Samoin ilmoitetaan varallisuudesta tai sidonnaisuuksista, joilla voi olla merkitystä.

Urjalassa kolmella luottamushenkilöllä oli tällä kertaa muutoksia. Paula Virtanen on Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n hallituksen varajäsen viime kesäkuusta alkaen. Marjo Leinon jäsenyys Urjalan kirkkovaltuustossa/neuvostossa on puolestaan päättynyt. Jari Tallbacka ilmoitti, että on nyt Suomen Uusioraaka-aineliiton puheenjohtaja.

Valtaosa vastaajista jätti sidonnaisuusilmoituksen määräaikaan mennessä. Syyskuun alussa ne puuttuivat enää kuudelta henkilöltä, mutta marraskuun alkupuolella nekin saatiin.