Lukijan mielipide (muokattu 4.12.2020) Urjalan Sanomat

Koronasta vieläkin

Tämä aika ei paljoa poikkea normaalioloistani, huomasin, kun oikein mietin asiaa. Täällä Pirkanmaalla olemme saaneet olla aika rauhassa koronalta. Hyvä niin.

Tietysti asia mietityttää joka päivä, varovaisia olemme olleet, kaupassa käymme harvemmin. Harrastuspiirit on kaikki myös tauolla. Eipä tarvitse autoa tankata usein kun pysytään kotona.

Rupesin tilaamaan aikakausilehtiä monenlaisia vieläkin enemmän. Lukeminen kannattaa aina!

Iloiseksi tulen kun taas on postilaatikkoon kolahtanut muutakin kuin jokapäiväinen sanomalehti: onpahan postinjakajalla töitä kun tilailen lehtiä. Kavereiden kanssa vaihdamme lehtiä, samalla usein kahvittelemme ja parannamme maailmaa. Ihmettelemme tätä ihmisten matkailuintoa, nyt kun he eivät pääse lomailemaan, niin harmi sentäs. Harmittelemme kun etätyöntekijöistä niin paljon uutisoidaan mutta ei oikein työtä tehneistä. Tietysti harmittaa yrittäjien puolesta kun heiltä useilta lähtee kuin työpaikka alta. Olen ruvennut käymään kukkakaupassa useammin, kaunis kimppu pöydällä piristää mieltä.

Eiköhän tämäkin erikoisaika joskus lopu ja saamme ehkä normaalin elämän. Toivossa on hyvä elää. Nauttikaamme tulevasta joulunajasta.

Syksyn lapsi

 

­