Markku Niemisen valmentama Time Match ravasi Santtu Raitalan (kuvassa) ajamana Turussa lokakuussa 2-vuotiaiden Kasvattajakruunun voittoon. Vermossa viime viikolla ori juoksi Ari Moilasen ohjastuksessa ikäluokan oriiden uuden Suomen ennätyksen.
raviurheilu Urjalan Sanomat

Kasvattajakruunun voitto ja 2-vuotiaiden SE raviviikon tähtihetkiä

Teksti: Rauli Ala-Karvia

Markku Niemisen ravitalli pääsi juhlimaan raviviikolla useampaa tähtihetkeä. Niistä kirkkaimmat olivat 3-vuotiaiden Kasvattajakruunun voitto Consalvon tuomana oriin ennätyksellä 13,4a ja Vermon kaksivuotiaiden lähtö, jossa Time Match teki uuden ikäluokan tasoitusajoennätyksen täydellä matkalla 16,3.

Consalvon 30 000 euron arvoisen voiton kapellimestarina oli Ari Moilanen, joka ohjasti myös Time Matchin ennätysvedon. Kolmevuotiaiden Kasvattajakruunu ratkottiin Seinäjoella, jossa myös Urjalan Ville Mäkelä pääsi menestyksen makuun, kun hänen treenaamansa ja Jukka Torvisen luotsaama Believe In Dream oli omassa lähdössään kolmas ennätyksellään 15,6a.

Lahdessa ykkösdivisioonan karsinnassa Markku Niemisen talliin juuri vuoden voitokkaimmalta valmentajalta Harri Koivuselta siirtynyt Jugador osoitti pitäneen kuntonsa. Ari Moilanen suitsi seitsemänvuotiaan ruunan ykköseksi ajalla 14,2a.

Vermossa Ville Mäkelän valmentama nelivuotias Stoneisle Redbull ravasi Ari Moilanen kyydissään kuudennessa kilpailussaan kakkoseksi ennätyksellään 17,1.