Luottamusmies (muokattu 2.12.2020) Urjalan Sanomat

JHL:n Akaan pääluottamusmies hoitaa Urjalankin

Akaan kaupungin palveluksessa oleva JHL ry:n paikallinen pääluottamusmies hoitaa jatkossa pääluottamusmiestehtävät myös Urjalassa. Sopimus astuu voimaan nyt joulukuun alusta. Urjalassa on noin 30 julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n jäsentä, joita tämä koskee.

Pääluottamusmiehen vapautus työtehtävistään Urjalan kunnan edustettavien osalta on keskimäärin 10 tuntia kuukaudessa. Pääluottamusmiehelle sovitaan kiinteä päivä, jolloin hän on tavoitettavissa Urjalan kunnassa esimiehen ja Urjalan kunnan edustajien kanssa.

Pääluottamusmiehelle maksetaan luottamusmieskorvaus myös Urjalan kunnan edustettavien perusteella. Urjala maksaa 76 euroa kuukaudessa. Matkakorvauksia pääluottamusmies ei saa.