Iikka Nurmosen ajama Skyfall Shine (2) voitti nelivuotiaiden Kasvattajakruunun. Vierellä on kolmanneksi sijoittunut Raskolnikov Frido, ja takaa tulee kakkoseksi ennättänyt Might Be Romeo. Kuva: Hippos/ Merja Ahola-Turpeinen
raviurheilu (muokattu 2.12.2020) Urjalan Sanomat

Urjalan tallin menestys jatkui tuplavoitolla Vermossa

Rauli Ala-Karvia

Valmentaja Markku Nieminen ja hevosenhoitaja Johanna Kyläkoski pääsivät juhlimaan Vermossa kaksoisvoittoa lämminveristen Kavioliigan Grand Prix’ssa.

Voiton ja 20 tonnia toi rohkealla ajolla Antti Teivainen ranskalaisori Don Williamsilla, ja kakkoseksi maaliin tuli Ari Moilasen ohjastama ikimenestyjäruuna Lexus Dream. Ei se ihan tasapääjuoksuksi mennyt, mutta molemmat saivat ajan 13,1a ja hankkivat kimpassa omistajilleen 30 000 euroa.

Koronavuoden syksyn suurkilpailuista on jäljellä vielä Kasvattajakruunun finaaleja. Lauantaina Jyväskylässä ratkaistiin nelivuotiaiden paremmuus. Oriiden ja ruunien voiton vei Markku Niemisen valmentama ja Suvi Himangan hoitama Skyfall Shine (15,0a) kuskinaan Iikka Nurmonen. Saman valmentajan Raskolnikov Frido oli kolmas Ari Moilanen kyydissään. Koko kärkikolmikko sai saman ajan.

Kolmevuotiaiden loppukilpailut ravataan Seinäjoella lauantaina. Välieristä tammojen finaaliin selvisi Niemisen tallista Por Nie Blues sekä oriiden ja ruunien loppukoitokseen Consalvo ja Star Town Kemp.

Jyväskylässä aloittelevien lämminveristen mailin ryhmäajoin voitti Markku Nieminen valmentamallaan Por Nie Bluesilla (15,0a).

Forssassa kakkossijalle ravasi urjalalaisen Laura Mehtosen treenaama ja osin omistama Jetset Vice (17,3a), jolla on tältä vuodelta jo aiemmin kaksi kakkossijaa ja yksi kolmostila.

Vermossa urjalalaisen Ville Mäkelän valmennettavista kakkosrahat poimi Hannu Torvisen ajama Believe In Dreams (16,7a).