Taikayöntien lumo halutaan herättää henkiin.
Matkailu, matkailutie, taikayöntie (muokattu 2.8.2022) Urjalan Sanomat

Taikayöntielle tunnustusta seikkailijakaksikon uutuuskirjassa: maisemaltaan yksi Suomen kauneimmista

Marjo Alste

Madventures-sarjasta tuttu seikkailijakaksikko Riku Rantala ja Tunna Milonoff ovat antaneet Urjalan Taikayöntielle tunnustusta yhtenä Suomen kauneimmista maisemareiteistä.

Rantala ja Milonoff julkaisivat lokakuussa kotimaanmatkailuun porautuvan uutuuskirjan Madventures Suomi. Matkaopas (Johnny Kniga), jossa esitellään kotimaanmatkavinkkien ohessa Madventures-seikkailijoiden mielestä viisi maisemiltaan Suomen hienointa maantietä. Taikayöntie oli yksi näistä viidestä automatkalaisia ihastuttavista reiteistä.

Urjalan Taikayöntien lisäksi tunnustusta ovat saaneet myös Kaamasentie lapissa, Saaristokaupungin reitti, Mikkelistä Imatralle kulkeva kantatie 62 sekä Ahvenanmaalla sijaitseva Järsöntie, joten Urjalan oma Taikayöntie on listalla varsin ansiokkaassa seurassa.

Asiasta uutisoi aiemmin Iltalehti.