Raami Nordicin toimitusjohtaja Petteri Huhtala ja elinkeinoministeri Mika Lintilä tutustumassa tehtaaseen.
Mika Lintilä, Raami Nordic Oy Ab, yrittäjyys (muokattu 2.8.2022) Urjalan Sanomat

Elinkeinoministeri Lintilä vieraili Urjalassa maanantaina

Marjo Alste

Elinkeinoministeri Mika Lintilä vieraili urjalalaisen Raami Nordicin 30-vuotisjuhlassa maanantaina. Lintilä esitti tilaisuudessa valtiovallan tervehdyksen metalliovia ja -ikkunoita valmistavalle yritykselle.

Lintilä muistutti puheessaan yrittäjyyden tärkeydestä ja siitä, että Suomen talous, elinvoima ja työllisyys nojaavat kasvuhakuiseen ja uudistuvaan yritystoimintaan. Lisäksi Lintilä huomautti, että vaikeista ajoista huolimatta moni yritys on Business Finlandin ja Ely-keskusten koronarahoituksen turvin ottanut kevään ja kesän aikana digiloikkia tai kehittänyt liiketoimintaansa muuttuneessa tilanteessa – Raami Nordic muiden mukana.

– Kannustan yrityksiä jatkossakin hyödyntämään julkisia yrityspalveluja, jotka ovat joko ilmaisia tai hintaa on julkisin varoin kompentoitu yrittäjälle edulliseksi, jolloin kynnys palvelujen käyttämiseen on matala – ja täten se osaltaan edistää yrittäjyyttä Suomessa, Lintilä lausui.

Juhlallisuuksien ohessa tilaisuudessa järjestettiin tehdaskierros, jolla ministeri Lintilä ja niin ikään tilaisuudessa puhunut Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen tutustuivat Raami Nordicin toimintaan yrityksen perustajakaksikon sekä nykyisen johdon mukana.

Elinkeinoministeri Lintilä paljasti omaavansa myös yllättävän sidoksen Urjalaan – ministeri omistaa hevosen, joka asustaa paikallisen Markku Niemisen tallilla.

Lue lisää elinkeinoministeri Lintilän sekä Suomen Yrittäjien Mikael Pentikäisen vierailusta torstain 1.10.2020 Urjalan Sanomista tai digilehdestä jo keskiviikkona kello 19!