kylmäkosken olkkari, Kylmäkoski (muokattu 3.8.2022) Urjalan Ylläpito

Olkkari sai jatkoa ensi vuoden loppuun

Akaan kaupunginhallitus päätti tiistai-iltana äänestyksen jälkeen jatkaa Kylmäkoskella olevan koko kylän Olkkarin vuokrasopimusta aina vuoden 2016 loppuun saakka. Kaupunginjohtaja esitti, että sopimusta ei jatketa kaupungin huonon taloudellisen tilanteen takia, ja koska talousarviossa ei ole tarkoitukseen määrärahaa.

Akaan kaupunginhallitus päätti tiistai-iltana äänestyksen jälkeen jatkaa Kylmäkoskella olevan koko kylän Olkkarin vuokrasopimusta aina vuoden 2016 loppuun saakka. Kaupunginjohtaja esitti, että sopimusta ei jatketa kaupungin huonon taloudellisen tilanteen takia, ja koska talousarviossa ei ole tarkoitukseen määrärahaa.

Keskustelun kuluessa Hannu Järvinen teki Saija Roinisen, Mari Peräkiven ja Jukka Saaren kannattamana esittelijän ehdotuksesta poikkeavan päätösehdotuksen, että hallitus jatkaisi vuokrasopimusta ensi vuoden loppuun asti.

Äänestyksessä Järvisen kanta sai kahdeksan ääntä ja esittelijän kanta kaksi ääntä.