maahockey, Sisukiekko (muokattu 3.8.2022) Urjalan Ylläpito

Maahockeymiehillä edessä kohtalon ottelu

Sisukiekon nuorten joukkueet matkalla SM-finaaliin.

Maahockeyn sisäkausi lähestyy loppuaan. Urjalan Sisukiekon edustusjoukkue on miesten SM-sarjassa niukasti kiinni paikassa SM-pronssiotteluun. Mestaruussarja päättyy 10.2. Urjalan turnaukseen, jossa runkosarjan neljäs Sisukiekko kohtaa pisteen perässä majailevan Seinäjoki Unitedin. Panokset otteluun ovat kovat, voittaja menee pronssiotteluun HT-85 vastaan ja häviäjä putoaa karsintaotteluun 1. divisioonan voittajaa vastaan.

Runkosarjan toiseksi viimeinen turnaus Seinäjoella sujui Usikilta mollivoittoisesti, kun joukkue hävisi molemmat ottelunsa sekä HC Kilpparille (1-7) että HT-85:lle (1-4).
Kun Seinäjoki United keräsi pisteitä kotiturnauksessaan, tiivistyi sarjataulukko niin, että Seinäjoki kiri vain pisteen päähän Sisukiekosta.

– Kaksi kertaa ollaan niistetty United, nyt pitäisi vielä harjata kolmas voitto. Kotiturnauksesta tulee hieno tapahtuma, kun panokset ovat näin suuret. Meillä on hyvät mahdollisuudet pelata itsemme mitaliotteluun. Joukkueen suoritukset ovat kuitenkin ailahdelleet, joten ottelu on kaikkea muuta kuin läpihuutojuttu, Sisukiekon puuhamies Olli Vesakoski analysoi.
Muissa sarjoissa Sisukiekon nuoret sekä nuoret miehet ovat menestyneet hyvin.

Alle 21-vuotiaiden sarjassa Usiki varmisti paikkansa loppuotteluun Hämeenlinnan HT-85:ttä vastaan. HT-85 voitti urjalalaiset runkosarjan päätösturnauksessa Myyrmäessä lukemin 2-1. Edellinen ottelu päättyi tasan 1-1, joten loppuottelusta tulee äärimmäisen tasainen vääntö.

Alle 15-vuotiaiden sarjassa Sisukiekon nuoret ovat menestyneet mainiosti. Joukkue on hävinnyt vain yhden ottelun kaudella ja on vahvasti myös matkalla loppuotteluun, jossa vastaan asettunee Vantaa HC.