Yleinen Urjalan Ylläpito

Hämeen Ralli 2015

Tervetuloa Urjalan Sanomien vaalikoneeseen!

Vastaamalla kysymyksiin pääset vertailemaan kunnallisvaaliehdokkaiden mielipiteitä erilaisissa asioissa. Kone näyttää koko ajan ehdokkaat siinä järjestyksessä, kuinka hyvin heidän milipiteensä osuvat yksiin omisesi kanssa. Selaamalla ehdokkaiden listaa ja klikkaamalla haluamaasi ehdokasta pääset katsomaan hänen vastauksiaan sekä lisäkommentteja, ja vertailemaan mielipiteidennen osuvuutta.

Vaalikoneruudun ylareunassa on kolme pistettä, jota painiketta painamalla pääset tyhjentamään aiemmat vastauksesti tai talentamaan siihen asti antamasi vastaukset, jolloin sähköpostilinkistä pääset myöhemmin jtakamaan tai muuttamaan vastauksiasi. Kone ei vaadi käyttäjän tunnistautumista, eikä vastauksia tallenneta käyttäjätarkkuudella minnekään.