Yleinen Urjalan Ylläpito

Halu palvella paikallisesti

Sini Ovaskainen
Yrittäjävetoiseksi muuttuneen LähiTapiola Loimi-Hämeen Akaan ja Urjalan toimiston paikallispalveluyrittäjinä aloittivat vuodenvaihteessa Arno Suhonen ja Niko Hänninen. Samalla Toijalan toimipiste muutti uusiin tiloihin pääkadun varrelle.

Sini Ovaskainen
Yrittäjävetoiseksi muuttuneen LähiTapiola Loimi-Hämeen Akaan ja Urjalan toimiston paikallispalveluyrittäjinä aloittivat vuodenvaihteessa Arno Suhonen ja Niko Hänninen. Samalla Toijalan toimipiste muutti uusiin tiloihin pääkadun varrelle.

LähiTapiola Loimi-Hämeellä on selkeät kasvuvisiot, joita toteutetaan kehittämällä paikallisia palveluja ja rekrytoimalla lisää väkeä. Tämä näkyy myös Akaan ja Urjalan toimistossa, jonka henkilöstömäärä on noussut kolmesta seitsemään. Urjalan toimipiste on kolmisen vuotta toiminut ajanvarausperiaatteella, mutta uuden yrittäjäkaksikon suunnitelmissa on testata kevään ja kesän aikana vakituisia aukioloaikoja.

– Haluamme testata, miten Urjalassa otetaan vastaan palvelujen lisääminen. Uskomme vahvasti, että vakuutusasioissa palvelua halutaan kasvotusten omalta asiamieheltä. Kun muut karsivat palveluja, me menemme vastavirtaan, Arno Suhonen sanoo.

LähiTapiola Loimi-Hämeen toimitusjohtaja Lauri Riekkolan mukaan LähiTapiolalla on Urjalassa merkittävä markkinaosuus ja paljon asiakkaita.
– Erityisesti maatila-asiakkuuksia ja pienyrittäjiä, täsmentää Riekkola.
Urjalan toimipiste muuttui sopimuksen mukaan auki olevaksi vuonna 2012 Lähivakuutuksen ja Tapiolan fuusioituessa. Riekkola tietää, että Urjalassa on esitetty toiveita vakituisiin aukioloaikoihin palaamisesta.